Coronavirus: Informatie als je bij een van de locaties uit de MrsNomad collectie hebt geboekt.

Meer over de nomads

Wij gaan graag op reis met en zonder onze gezinnen en delen een passie voor het speuren naar fijne locaties en reizen en hebben van een hobby ons werk weten te maken. We delen hier een deel van onze collectie met adressen en rondreizen.

Nathalie

Ik deed laaaaang geleden een toeristische opleiding waarna ik kort voor een reisbureau werkte. Na Fokker Aircraft rolde ik de online communicatie wereld in. Na vele jaren ervaring als projectmanager bij online bedrijven Dataplace, Internet Connect Centre en Scaramea werkte ik 12,5 jaar in diverse functies bij reclamebureau Being There.

Ondertussen kreeg ik 2 kinderen en merkte ik hoe leuk ik het vond onze vakanties te plannen. Ik begon adressen te verzamelen en toen onze oudste naar school ging ontmoette ik daar Nathaly waarmee ik reisblog MrsNomad begon. We deelden daar onze tips en ook tips van vrienden en dat bleek een succes. We kregen steeds meer volgers en hebben een paar jaar terug ervoor gekozen er ons werk van te maken. Sindsdien is het mogelijk op onze site zelf te zoeken en aanvragen te doen maar kan je ons ook aan het werk zetten door een ontstress service te boeken.

Met Jan-Willem, dochter Joeke (19) en zoon Ties (15) bezocht ik de laatste jaren Zuid-Afrika, Curacao, Turkije, Italie, Frankrijk, Portugal, Zuid Spanje, Kroatie, Bosnie, Griekenland & Thailand. We wisselen een grote reis meestal af met een reis in Europa. Ik heb een grote voorliefde voor adressen waar je je welkom voelt, waar je lekker kan eten en waar in de nabije omgeving veel te beleven valt.

Toen de kids kleiner waren, waren we dol op plekken waar ze goed buiten konden spelen en zichzelf konden vermaken. Nu de kinderen ouder zijn, zijn we meer aan het doen en het beleven. De wishlist blijft stug groeien; dat is echt het enige nadeel van MrsNomad: ‘ik word GEK van al het bijzonders dat dagelijks langs en binnenkomt!’

Mijn advies is “boek op tijd, dat doe ik (meestal) zelf ook! ’t levert veel rust EN veel langer voorpret op”

De zomer van '21 gingen we naar Spanje, en roadtrippend terug via de Pyreneeen, Bilboa, San Sebastian, Biarritz, Ile de Re en St Malo.

Nathaly

Ook ik deed ooit ‘n toeristische opleiding en werk sindsdien met veel plezier en liefde in de reiswereld. Kan mijzelf inmiddels een ervaren reisadviseur noemen en vind het matchen van MrsNomad locaties bij de wensen van onze klanten erg leuk.

We gingen net voor de oudste leerplichtig was voor 2 maanden naar Australië met mijn man Ronald en zonen Tijn (18) en Mick (16) van toen 4 & 2. Samen namen we onze jongens mee naar … tjsa waarheen eigenlijk niet? Java, Bali, Sumatra, Thailand, Brazilië, Cambodja, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Zuid Afrika , Puglia;
en afgelopen zomer waren we in Colombia.

Mijn kinderen zijn inmiddels ook besmet met het travel virus en mijn motto is dan ook, om ze zo vroeg mogelijk mee te nemen op reis. Het zijn nu pubers en dan is er nog wel eens iets saaaai, daar heb je geen last van als ze jonger zijn ;).

De zomer van '20 ben ik 'gewoon' naar Griekenland afgereisd, na best wat onzekerheid of het wel door kon gaan. Benieuwd hoe dat was zo'n vakantie dan kan je het blog nalezen.

De leukste ouder en kidsproof adressen: we collect them all

Op MrsNomad delen we vakantieadressen & trips waar je welkom bent met je kinderen. En voor alle leeftijden kids proberen we de collectie op orde te hebben: of je nou met je baby, peuter, kleuter, puber of samengestelde ensemble reist: ieder adres heeft z’n eigen specialiteit. Je kan op leeftijd zoeken maar ook op ‘jonge gezinnen’ of ‘pubers’. En ’t is er niet alleen leuk voor de bloedjes: ook voor ons ouders is het er fijn om te zijn.

Hoe selecteren we onze adressen en trips?

Wij waren er zelf of vrienden waren er of maakten de reis.
Bij ons vind je geen glijbaan paradijzen: er is geen groot kinderentertainment. Wat er dan wel leuk met of voor kids is delen we onder de tab ‘info’ bij elke accommodatie.

Je bent er welkom met (je) kinderen
Het zijn gezellige, sfeervolle plekken die we eigenlijk voor onszelf willen houden. Maar …. er zijn ZOVEEL mooie en bijzondere locaties dat we keer op keer met de hand over ons hart strijken en ze toch graag met je delen (onder de tab ‘review’ vind je trouwens reviews van echte mensen die er waren)

Hoe zoek je op MrsNomad?

Zoek zelf op de kaart op onze homepage.
Als je al een beetje weet waar je heen wil dan zoom je in en de oranje markers laten je zien waar we aanbod hebben. Ook kan je je laten inspireren en zoeken op thema of op land of type accommodatie. Doe een aanvraag & wij komen asap bij je terug.

Als je tijd wil besparen zet je ons aan het werk middels onze ontstress service. Deze ontstress service levert je twee vakantiebestemmingen die aan jouw criteria voldoen en waar gegarandeerd nog plaats is voor jou en je gezin. Hoeveel gebel, mailtjes of gedoe scheelt dat!

Aangesloten bij VVKR

MrsNomad is aangesloten (sinds mei ‘17) bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise, om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt. MrsNomad verkoopt geen (pakket)reizen. Om die reden is MrsNomad niet aangesloten bij een garantiefonds.

Druk, geen tijd, geen zin? Kies dan voor onze ontstress service!

Heb je het druk, hou je er niet van of kan je niet kiezen uit al dat moois? Laat ons je helpen, voor € 199
  1. Vul het formulier in op de ontstress pagina
  2. Geef aan wanneer we je te bereiken bent
  3. Wij selecteren vervolgens passende adressen uit de collectie
  4. We komen met 2, max 3 locaties die aan je wensen voldoen
  5. Maak een keus et voila
Meer over onze ontstress service Ontstress Service

Waarom Mrs Nomad?

  • Persoonlijke service van Nathalie & Nathaly
  • We hanteren dezelfde prijzen als onze locaties & partners
  • Adressen zijn door ons of door vrienden bezocht
  • Voor en door ouders met smaak
  • Geen glijbaanparadijzen ;)
Mail ons

Wil je ons liever persoonlijk spreken? Mail ons je telefoonnummer en wanneer je daarop te bereiken bent. We nemen dan zodra mogelijk contact met je op tussen maandag – vrijdag 9 en 17.

Want al kan je ons 24/7 bezoeken en mailen; wij zijn niet 24/7 online 😉

Groeten van Nathalie (l) & Nathaly (r)

Vraag 't ons gerust

Heb je een vraag of tip? Mail ons! Vul het formulier hiernaast in en we nemen asap contact met je op.

Beste MrsNomad,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang onze Italië tips voor nop

Volg je ons op instagram?