Meer over ons

Wij zijn allebei echte 'muggen': geboren en getogen in Haarlem, volgens ons de leukste stad van Nederland. We delen al jaren een passie voor het speuren naar fijne, smaakvolle locaties. Op onze site vind je een groot deel van onze collectie. Als je via ons boekt is dat net zo duur als dat je rechtstreeks boekt en je krijgt onze persoonlijke service en advies er gratis en voor nop bij!

Nathalie

Lang geleden deed ik een toeristische opleiding en werkte ik 3 hele weken op een reisbureau waarna ik terecht kwam bij Fokker Aircraft als management assistent. Daarna besloot ik toch verder te willen leren en deed ik HEAO-CE en rolde ik de online communicatie wereld in. Na vele jaren ervaring als projectmanager bij online bedrijven Dataplace, Internet Connect Centre en Scaramea werkte ik 12,5 jaar in diverse functies bij het leukste reclamebureau ever: Being There.

Met 2 jonge kinderen kwam ik erachter hoe leuk ik het vond de vakanties te plannen. Ik begon adressen te verzamelen en toen onze oudste naar school ging ontmoette ik daar Nathaly waarmee ik in '12, reisblog MrsNomad begon. We deelden daar onze tips en ook tips van vrienden en dat bleek een succes. We kregen steeds meer volgers en kozen er paar jaar later voor er fulltime ons werk van te maken. Sindsdien is het mogelijk op onze site zelf te zoeken, een aanvraag te doen en te boeken maar kan je ons ook altijd mailen voor advies. Het is niet duurder om via ons te boeken, je krijgt er zelfs iets bij: onze persoonlijke service en advies!

Met Jan-Willem, dochter Joeke (19) en zoon Ties (16) bezocht ik de laatste jaren Zuid-Afrika, Curacao, Turkije, Italie, Frankrijk, Portugal, Zuid Spanje, Kroatie, Bosnie, Griekenland & Thailand. Ik heb een grote voorliefde voor adressen waar je je welkom voelt, waar je lekker kan eten en waar in de nabije omgeving veel te beleven valt.

Toen de kids kleiner waren, waren we dol op plekken waar ze goed buiten konden spelen en zichzelf konden vermaken. Nu de kinderen ouder zijn, zijn we meer aan het doen en het beleven. De wishlist blijft stug groeien; dat is echt het enige nadeel van MrsNomad: ‘ik word GEK van al het bijzonders dat dagelijks langs en binnenkomt!’

Mijn advies is “boek op tijd, dat doe ik (meestal) zelf ook! ’t levert veel rust EN veel langer voorpret op”!

Nathaly

Ook ik deed ooit ‘n toeristische opleiding en werk sindsdien met veel plezier en liefde in de reiswereld. Kan mijzelf inmiddels een ervaren reisadviseur noemen en vind het matchen van MrsNomad locaties bij de wensen van onze klanten erg leuk.

We gingen net voor de oudste leerplichtig was voor 2 maanden naar Australië met mijn man Ronald en zonen Tijn (19) en Mick (17) van toen 4 & 2. Samen namen we onze jongens mee naar … tjsa waarheen eigenlijk niet? Java, Bali, Sumatra, Thailand, Brazilië, Cambodja, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Zuid Afrika , Puglia en Colombia.

Mijn kinderen zijn inmiddels ook besmet met het travel virus en mijn motto is dan ook, om ze zo vroeg mogelijk mee te nemen op reis. Het zijn nu pubers en dan is er nog wel eens iets saaaai, daar heb je geen last van als ze jonger zijn ;).

De leukste ouder en kidsproof adressen: we collect them all

We zijn begonnen met vakantieadressen waar je welkom bent met kinderen. En voor alle leeftijden kids is de collectie op orde: of je nou met je baby, peuter, kleuter, puber of samengestelde ensemble reist: ieder adres heeft z’n eigen specialiteit. Je kan op leeftijd zoeken maar ook op ‘jonge gezinnen’ of ‘pubers’. En ’t is er niet alleen leuk voor de bloedjes: ook voor ons ouders is het er fijn om te zijn. En reis je met volwassenen only of met je partner alleen: ook die collectie wordt steeds maar mooier!

Hoe selecteren we onze adressen en trips?

Wij waren er zelf of vrienden waren er of maakten de reis.
Bij ons vind je geen glijbaan paradijzen: er is geen groot kinderentertainment. Wat er dan wel leuk met of voor kids is delen we onder de tab ‘info’ bij elke accommodatie.

Je bent er welkom met (je) kinderen
Het zijn gezellige, sfeervolle plekken die we het liefste voor onszelf willen houden. Maar …. er zijn ZOVEEL mooie en bijzondere locaties dat we keer op keer met de hand over ons hart strijken en ze toch graag met je delen (onder de tab ‘review’ vind je trouwens reviews van echte mensen die er waren)

Partners: interested to work with us?

We work with over 200 partners in Europe. If you are interested in nice Dutch and Belgian families who travel with and without kids throughout the year please feel free to mail us at request@mrsnomad.nl. We will contact you as soon as possible.

All our locations (hotels, resorts, agriturismo's, domaines, villas & glampings) have been visited by us or by friends or customers. We are very proud of our partners and often hear we have very nice families so if you are interested in some nice customers do let us know.

We look forward to hear from you!

Aangesloten bij VVKR

MrsNomad is sinds mei '17 aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise, om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt. MrsNomad verkoopt geen (pakket)reizen. Om die reden is MrsNomad niet aangesloten bij een garantiefonds.

Druk, geen tijd, geen zin? Kies dan voor de op maat service.

Geen tijd, geen zin of kan je niet kiezen uit al dat moois? Kies dan voor onze op maat service.
 1. Vul het formulier in op onze services pagina
 2. Wij bellen je persoonlijk
 3. We komen met een aantal locaties die aan je wensen voldoen
 4. Stel je vragen en/of laat weten wat we voor je mogen boeken
 5. Krijg de bevestiging van onze locatie & klaar ben je, wij kijken mee!
 6. Nadat alles rond is krijg je een factuur a € 199.- (gratis voor repeater klanten)
Meer over onze ontstress service Ontstress Service

Waarom Mrs Nomad?

 • Persoonlijke & gratis meedenk service
 • Dezelfde prijzen als dat je rechtstreeks boekt
 • Adressen zijn door ons of door vrienden bezocht
 • 300+ TOP locaties
 • Sinds 2013 boeken de leukste klanten via MrsNomad
Mail ons

Wil je ons liever persoonlijk spreken? Mail ons je telefoonnummer en wanneer je daarop te bereiken bent. We nemen dan zodra mogelijk contact met je op tussen maandag – vrijdag 9 en 17.

Want al kan je ons 24/7 bezoeken en mailen; wij zijn niet 24/7 online 😉

Groeten van Nathalie (l) & Nathaly (r)

Vraag 't ons gerust

Heb je een vraag of tip? Mail ons! Vul het formulier hiernaast in en we nemen asap contact met je op.

Beste MrsNomad,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang onze Italië tips voor nop