Mis nooit meer een tip
Vind je ideale bestemming

Over ons

Wij gaan heel graag op vakantie met onze kinderen en delen een passie voor het (on & offline) speuren naar fijne locaties voor een volgende reis. Samen hebben wij vier kinderen in de leeftijd 10-13. Inmiddels zijn we behoorlijk ervaren in het reizen en vakantievieren met kids en delen we graag onze tips.

Die wij, dat zijn wij:

Nathalie ( ’68) deed een toeristische opleiding,  werkte 3 weken op een reisbureau en is daarna al rap de online communicatie wereld ingerold. Na jaren bij internet & reclamebureaus te hebben gewerkt doet ze nu vooral wat ze het allerleukste vindt: drukke families helpen bij het boeken en zoeken van de ideale vakantie. Met haar man Jan-Willem en dochter Joeke (13) en zoon Ties (10)  bezocht ze Zuid-Afrika, Curacao, Turkije, Italie, Frankrijk, Zuid-Afrika, Portugal en ’t afgelopen jaar Zuid Spanje. Dol op adressen waar je welkom bent en waar je heel lekker kan eten. Waar de kids buiten kunnen spelen en zichzelf kunnen vermaken. En waar vooral veel te doen en te zien is. De lijst blijft echter stug groeien; dat is dan ook echt het enige nadeel van werken bij MrsNomad: je wordt onrustig van al het bijzonders dat dagelijks onder ogen komt! Haar advies is “op tijd te boeken, dat doet ze zelf ook sinds kort en dat levert rust EN voorpret op”

en

Nathaly (’75) deed ook ‘n toeristische opleiding en werkt sindsdien met veel plezier en liefde in de reiswereld. Supervaren reisadviseur plus en heel snel in het matchen van onze locaties bij de wensen van onze klanten. Een vak apart! Daarnaast zeer bereisd; zo ging ze voor 4 maanden naar Australië met haar man Ronald en zonen Tijn (13) en Mick (11) van toen 4 & 3. Ze nam haar jongens mee naar … tjsa waarheen eigenlijk niet? Java, Bali, Sumatra, Thailand, Brazilië, Cambodja, Spanje, Frankrijk, Italië; Nathaly houdt wel van een potje reizen. Haar advies is “hoe jonger de kids hoe verder de reis” <– neem ze mee, laat ze ervaren wat het is en laat ze zien hoe mooi en groot de wereld is.

Op MrsNomad delen we vakantieadressen waar je welkom bent met je kinderen. Van een pipowagen in Drente, een lodge in Zuid-Afrika, een pousada in Brazil tot een domein in Frankrijk, je vindt hier vast iets dat bij jouw gezin past. Wij waren er zelf of onze vrienden waren er. Geen glijbaanparadijzen of groot kinderenterainment maar gezellige, sfeervolle plekken die je eigenlijk voor jezelf wil houden. Maar …. er zijn ZOVEEL mooie en bijzondere locaties dat we keer op keer met de hand over ons hart strijken en ze toch met je delen.

Elke week groeit de collectie en voegen we locaties toe,  meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven. We mailen je 1 à 2 keer per maand: de laatste nieuwe vondsten zitten dan in je mailbox. Gratis en voor nop.

Inspiratie of zoektocht?
Laat je inspireren en zoek op thema of op land. Doe een aanvraag & wij komen asap bij je terug. Als je tijd wil besparen zet je ons aan het werk middels de ontstress service. Deze ontstress service levert je twee vakantiebestemmingen die aan jouw criteria voldoen en waar gegarandeerd nog plaats is voor jou en je gezin. Hoeveel gebel, mailtjes of gedoe scheelt dat!

Waarom boek je via MrsNomad:

– Leukste collectie adresjes door ons zelf bezocht of door 1 van MrsNomad’s vrienden of partners
– Kind én ouderproof, je bent hier echt welkom met je kinderen
– Persoonlijke service van Nathalie & Nathaly

En als jij een locatie weet die hier niet mag ontbreken, mail ons dan gerust!

IMG_0047

Vakantiegroeten van Nathalie & Nathaly

 

Vraag 't ons gerust

Heb je een vraag of tip? Mail ons! Vul het formulier hiernaast in en we nemen asap contact met je op.

Beste MrsNomad,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang onze Italië tips voor nop

Druk, geen tijd, geen zin? Kies dan voor onze ontstress service!

Heb je het druk, hou je er niet van of kan je niet kiezen uit al dat moois? Laat ons je helpen, voor € 75:
  1. Vul het formulier in op de ontstress pagina
  2. Wij nemen contact op
  3. We selecteren adressen uit onze collectie
  4. We komen met 2 locaties die aan jouw wensen voldoen
  5. Laat ons weten welke je wilt boeken & klaar is kees
Meer over onze ontstress service Ontstress Service

Waarom Mrs Nomad?

  • Net zo duur als zelf boeken
  • Adressen van ons of van vrienden
  • Voor en door ouders met smaak
  • Geen glijbaanparadijzen ;)
  • Persoonlijke service van Nathalie & Nathaly
Mail ons