Mis nooit meer een tip
Vind je ideale bestemming

Over ons

Wij gaan graag op vakantie met onze kinderen en delen een passie voor het (on & offline) speuren naar fijne locaties voor een volgende reis. We hebben allebei kinderen in de leeftijd 12-16. Inmiddels zijn we behoorlijk ervaren in het reizen en vakantievieren met kids en delen graag onze tips & trips.

Die wij, dat zijn wij:

Nathalie ( ’68, links op de foto) deed een toeristische opleiding, werkte 3 weken op een reisbureau en rolde daarna de online communicatie wereld in. Na jaren bij internet & reclamebureaus te hebben gewerkt doe ik nu wat ik het allerleukste vind: drukke gezinnen helpen bij het boeken en zoeken van de ideale vakantie.

Met mijn man Jan-Willem , dochter Joeke (16) en zoon Ties (12)  bezocht ik oa Zuid-Afrika, Curacao, Turkije, Italie, Frankrijk, Portugal, Zuid Spanje, Kroatie & Bosnie,  Griekenland De zomer van ’19 wordt het Thailand.  Ik heb een grote voorliefde voor adressen waar je welkom bent en waar je lekker kan eten. ‘Toen de kids kleiner waren, waren we dol op plekken waar ze goed buiten konden spelen en zichzelf konden vermaken. Nu met de pubers zijn we vooral op zoek naar waar veel te doen en te beleven is’. De wishlist blijft stug groeien; dat is echt het enige nadeel van MrsNomad: ‘ik word GEK van al het bijzonders dat dagelijks langs en binnenkomt!’ Mijn advies is “boek op tijd, dat doe ik (meestal) zelf ook  en ’t levert veel rust EN veel langer voorpret op”

en

Nathaly (’75; 2e van rechts) deed ook ‘n toeristische opleiding en werkt sindsdien met veel plezier en liefde in de reiswereld. Supervaren reisadviseur en heel snel in het matchen van MrsNomad locaties bij de wensen van de klanten. Een vak apart! Daarnaast zeer bereisd; zo ging ze voor 4 maanden naar Australië met haar man Ronald en zonen Tijn (15) en Mick (14) van toen 4 & 3. Ze nam haar jongens mee naar … tjsa waarheen eigenlijk niet? Java, Bali, Sumatra, Thailand, Brazilië, Cambodja, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Zuid Afrika en de afgelopen zomer naar Puglia; Nathaly houdt wel van een potje reizen. In de zoer van ’19 gaat ze naar Colombia.

Haar advies is “hoe jonger de kids hoe verder de reis” <– neem ze mee, laat ze ervaren wat het is en laat ze zien hoe mooi en groot de wereld is.

De leukste ouder en kidsproof adressen: we collect them all

Op MrsNomad delen we vakantieadressen & trips waar je welkom bent met je kinderen. En voor alle leeftijden kids proberen we de collectie op orde te hebben: of je nou met je baby, peuter, kleuter, puber of samengestelde ensemble reist: ieder adres heeft z’n eigen specialiteit. Je kan op leeftijd zoeken maar ook op ‘jonge gezinnen’ of ‘pubers’. En ’t is er niet alleen leuk voor de bloedjes: ook voor ons ouders is het er fijn om te zijn.

Hoe selecteren we onze adressen of trips

 • Wij waren er zelf of vrienden waren er of maakten de reis.
 • Bij ons vind je geen glijbaan paradijzen: er is geen groot kinderentertainment. Wat er dan wel leuk met of voor kids is delen we onder de tab ‘info’ bij elke accommodatie.
 • Je bent er welkom met (je) kinderen
 • Het zijn gezellige, sfeervolle plekken die we eigenlijk voor onszelf willen houden. Maar …. er zijn ZOVEEL mooie en bijzondere locaties dat we keer op keer met de hand over ons hart strijken en ze toch graag met je delen (onder de tab ‘review’ vind je trouwens reviews van echte mensen die er waren)

Hoe zoek je op MrsNomad?

Zoek zelf op de kaart op onze homepage. Als je al een beetje weet waar je heen wil dan zoom je in en de oranje markers laten je zien waar we aanbod hebben. Ook kan je je laten inspireren en zoeken op thema of op land of type accommodatie. Doe een aanvraag & wij komen asap bij je terug. Als je tijd wil besparen zet je ons aan het werk middels onze ontstress service. Deze ontstress service levert je twee vakantiebestemmingen die aan jouw criteria voldoen en waar gegarandeerd nog plaats is voor jou en je gezin. Hoeveel gebel, mailtjes of gedoe scheelt dat!

Hoe kan je boeken via MrsNomad

Op een aanvraag komen we zodra mogelijk terug, hangt mede af van de reactie snelheid van de locatie of accommodatie. Een ontstress voorstel ontvang je uiterlijk 5 werkdagen nadat we je telefonisch hebben gesproken. Als je wil reserveren dan geven wij dat door aan de locatie. En die bevestigt vervolgens aan jou per mail. Zodra je de bevestiging ontvangt is de boeking definitief en zijn de voorwaarden van de locatie van toepassing.

Waarom boek je via MrsNomad

– het betreft vakantie adressen waar we zelf waren of waar MrsNomad’s vrienden of partners waren
– de adressen zijn kind én ouderproof, je bent hier echt welkom met je kinderen
– je krijgt persoonlijke service van Nathalie & Nathaly

VVKR

MrsNomad is aangesloten (sinds mei ‘17) bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise, om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt. MrsNomad verkoopt geen (pakket)reizen, MrsNomad is reisbemiddelaar. Om die reden is MrsNomad niet aangesloten bij een garantiefonds.

MrsNomad adviseert je een goede annulerings- en reisverzekering af te sluiten, passend bij het land waar je naar toe reist en je persoonlijke situatie.

Contact

Wil je ons persoonlijk spreken dan bellen we jou graag. Mail ons je nummer en wanneer je daarop te bereiken bent en we nemen contact met je op tussen maandag-vrijdag 9 en 17. Want al kan je ons 24/7 bezoeken en mailen; wij zijn niet 24/7 online!

IMG_0047

Vakantiegroeten van Nathalie (l) & Nathaly (r)

 

Vraag 't ons gerust

Heb je een vraag of tip? Mail ons! Vul het formulier hiernaast in en we nemen asap contact met je op.

Beste MrsNomad,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang onze Italië tips voor nop

Druk, geen tijd, geen zin? Kies dan voor onze ontstress service!

Heb je het druk, hou je er niet van of kan je niet kiezen uit al dat moois? Laat ons je helpen, voor € 99
 1. Vul het formulier in op de ontstress pagina
 2. Geef aan wanneer we je mogen bellen
 3. We selecteren adressen uit onze collectie
 4. We komen met 2-3 locaties die aan jouw wensen voldoen
 5. Laat ons weten welke je wilt boeken & klaar is kees
Meer over onze ontstress service Ontstress Service

Waarom Mrs Nomad?

 • We rekenen geen aanvullende boekingskosten
 • Adressen zijn door ons of door vrienden bezocht
 • Voor en door ouders met smaak
 • Geen glijbaanparadijzen ;)
 • Persoonlijke service van Nathalie & Nathaly
Mail ons