Mis nooit meer een tip
Vind je ideale bestemming

Meer over de nomads

Wij gaan graag op reis met en zonder onze gezinnen en delen een passie voor het (on & offline) speuren naar fijne locaties en reizen. We hebben kinderen in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. Sinds de uitbraak van Covid-19 blijven ook wij thuis. Gelukkig hebben we mooie herinningen en zijn we vooralsnog gezond. En maken we plannen voor de toekomst, dat mag en kan altijd! Voor nu: stay safe x

Nathalie

Ik deed laaaaang geleden een toeristische opleiding waarna ik slechts 3 weken op een reisbureau werkte. Na Fokker Aircraft rolde ik de online communicatie wereld in. Na online bedrijven Dataplace, Internet Connect Centre en Scaramea werkte ik 12,5 jaar bij reclamebureau Being There.

Ondertussen kreeg ik kinderen en merkte ik hoe leuk ik het vond de vakanties uit te pluizen en te boeken. Ik begon de adressen te verzamelen en toen de oudste naar school ging ontmoette ik daar Nathaly waarmee ik reisblog MrsNomad begonnen ben. We deelden er onze tips en ook tips van vrienden en kennissen en dat bleek een succes. We kregen steeds meer volgers en hebben een paar jaar terug ervoor gekozen er ons werk van te maken. En zo kan je sindsdien op onze site zelf zoeken en aanvragen doen maar je kan ons ook aan het werk zetten door een ontstress service te boeken. Het helpen van drukke gezinnen die er zelf geen tijd, energie of talent voor hebben vind ik ontzettend leuk om te doen.

Met Jan-Willem , dochter Joeke (17) en zoon Ties (13) bezocht ik oa Zuid-Afrika, Curacao, Turkije, Italie, Frankrijk, Portugal, Zuid Spanje, Kroatie, Bosnie en Griekenland. Afgelopen zomer waren we in Thailand. Ik heb een grote voorliefde voor adressen waar je welkom bent en waar je lekker kan eten.

Toen de kids kleiner waren, waren we dol op plekken waar ze goed buiten konden spelen en zichzelf konden vermaken. Nu met de pubers zijn we vooral op zoek naar waar veel te doen en te beleven is’. De wishlist blijft stug groeien; dat is echt het enige nadeel van MrsNomad: ‘ik word GEK van al het bijzonders dat dagelijks langs en binnenkomt!’

Mijn advies is “boek op tijd, dat doe ik (meestal) zelf ook! ’t levert veel rust EN veel langer voorpret op”

Nathaly

Ook ik deed ooit ‘n toeristische opleiding en werk sindsdien met veel plezier en liefde in de reiswereld. Kan mijzelf inmiddels een ervaren reisadviseur noemen en vind het matchen van MrsNomad locaties bij de wensen van onze klanten erg leuk.

We gingen net voor de oudste leerplichtig was voor 2 maanden naar Australië met mijn man Ronald en zonen Tijn (16) en Mick (14) van toen 4 & 2. Samen namen we onze jongens mee naar … tjsa waarheen eigenlijk niet? Java, Bali, Sumatra, Thailand, Brazilië, Cambodja, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Zuid Afrika , Puglia;
en afgelopen zomer waren we in Colombia.

Mijn kinderen zijn inmiddels ook besmet met het travel virus en mijn motto is dan ook, om ze zo vroeg mogelijk mee te nemen op reis. Het zijn nu pubers en dan is er nog wel eens iets saaaai, daar heb je geen last van als ze jonger zijn ;).

De leukste ouder en kidsproof adressen: we collect them all

Op MrsNomad delen we vakantieadressen & trips waar je welkom bent met je kinderen. En voor alle leeftijden kids proberen we de collectie op orde te hebben: of je nou met je baby, peuter, kleuter, puber of samengestelde ensemble reist: ieder adres heeft z’n eigen specialiteit. Je kan op leeftijd zoeken maar ook op ‘jonge gezinnen’ of ‘pubers’. En ’t is er niet alleen leuk voor de bloedjes: ook voor ons ouders is het er fijn om te zijn.

Hoe selecteren we onze adressen en trips?

Wij waren er zelf of vrienden waren er of maakten de reis.
Bij ons vind je geen glijbaan paradijzen: er is geen groot kinderentertainment. Wat er dan wel leuk met of voor kids is delen we onder de tab ‘info’ bij elke accommodatie.

Je bent er welkom met (je) kinderen
Het zijn gezellige, sfeervolle plekken die we eigenlijk voor onszelf willen houden. Maar …. er zijn ZOVEEL mooie en bijzondere locaties dat we keer op keer met de hand over ons hart strijken en ze toch graag met je delen (onder de tab ‘review’ vind je trouwens reviews van echte mensen die er waren)

Hoe zoek je op MrsNomad?

Zoek zelf op de kaart op onze homepage.
Als je al een beetje weet waar je heen wil dan zoom je in en de oranje markers laten je zien waar we aanbod hebben. Ook kan je je laten inspireren en zoeken op thema of op land of type accommodatie. Doe een aanvraag & wij komen asap bij je terug.

Als je tijd wil besparen zet je ons aan het werk middels onze ontstress service. Deze ontstress service levert je twee vakantiebestemmingen die aan jouw criteria voldoen en waar gegarandeerd nog plaats is voor jou en je gezin. Hoeveel gebel, mailtjes of gedoe scheelt dat!

Aangesloten bij VVKR

MrsNomad is aangesloten (sinds mei ‘17) bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise, om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt. MrsNomad verkoopt geen (pakket)reizen, MrsNomad is reisbemiddelaar. Om die reden is MrsNomad niet aangesloten bij een garantiefonds.

Druk, geen tijd, geen zin? Kies dan voor onze ontstress service!

Heb je het druk, hou je er niet van of kan je niet kiezen uit al dat moois? Laat ons je helpen, voor € 99
  1. Vul het formulier in op de ontstress pagina
  2. Geef aan wanneer we je mogen bellen
  3. We selecteren adressen uit onze collectie
  4. We komen met 2 en soms zelfs 3 locaties die aan jouw wensen voldoen
  5. Laat ons weten welke je wilt boeken & klaar is kees
Meer over onze ontstress service Ontstress Service

Waarom Mrs Nomad?

  • We rekenen geen aanvullende boekingskosten
  • Adressen zijn door ons of door vrienden bezocht
  • Voor en door ouders met smaak
  • Geen glijbaanparadijzen ;)
  • Persoonlijke service van Nathalie & Nathaly
Mail ons

Wil je ons persoonlijk spreken? Mail ons je telefoonnummer en wanneer je daarop te bereiken bent en we nemen zodra mogelijk contact met je op tussen maandag – vrijdag 9 en 17.

Want al kan je ons 24/7 bezoeken en mailen; wij zijn niet 24/7 online 😉

Groeten van Nathalie (l) & Nathaly (r)

Vraag 't ons gerust

Heb je een vraag of tip? Mail ons! Vul het formulier hiernaast in en we nemen asap contact met je op.

Beste MrsNomad,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang onze Italië tips voor nop

Volg je ons al op instagram?