Mis nooit meer een tip
Vind je ideale bestemming

Over ons

Wij gaan heel graag op vakantie met onze kinderen en delen een passie voor het (on & offline) speuren naar fijne locaties voor een volgende reis. Samen hebben wij vier kinderen in de leeftijd 11-14. Inmiddels zijn we behoorlijk ervaren in het reizen en vakantievieren met kids en delen we graag onze tips.

Die wij, dat zijn wij:

Nathalie ( ’68) deed een toeristische opleiding,  werkte 3 weken op een reisbureau en is daarna al rap de online communicatie wereld ingerold. Na jaren bij internet & reclamebureaus te hebben gewerkt doet ze nu vooral wat ze het allerleukste vindt: drukke families helpen bij het boeken en zoeken van de ideale vakantie. Met haar man Jan-Willem en dochter Joeke (14) en zoon Ties (11)  bezocht ze Zuid-Afrika, Curacao, Turkije, Italie, Frankrijk, Portugal, Zuid Spanje en ’t afgelopen jaar Kroatie & Bosnie. Dol op adressen waar je welkom bent en waar je heel lekker kan eten. Toen de kids kleiner waren dol op plekken waar ze goed buiten kunnen spelen en zichzelf kunnen vermaken. Nu met de pubers waar vooral veel te doen en te beleven is. De wishlist blijft stug groeien; dat is echt het enige nadeel van werken bij MrsNomad: je wordt onrustig van al het bijzonders dat dagelijks onder ogen komt! Haar advies is “op tijd te boeken, dat doet ze zelf ook sinds een paar jaar en dat levert rust EN langer voorpret op”

en

Nathaly (’75) deed ook ‘n toeristische opleiding en werkt sindsdien met veel plezier en liefde in de reiswereld. Supervaren reisadviseur plus en heel snel in het matchen van onze locaties bij de wensen van onze klanten. Een vak apart! Daarnaast zeer bereisd; zo ging ze voor 4 maanden naar Australië met haar man Ronald en zonen Tijn (14) en Mick (12) van toen 4 & 3. Ze nam haar jongens mee naar … tjsa waarheen eigenlijk niet? Java, Bali, Sumatra, Thailand, Brazilië, Cambodja, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal en dit jaar naar Zuid Afrika; Nathaly houdt wel van een potje reizen. Haar advies is “hoe jonger de kids hoe verder de reis” <– neem ze mee, laat ze ervaren wat het is en laat ze zien hoe mooi en groot de wereld is.

De leukste ouder en kidsproof adressen: we collect them all

Op MrsNomad delen we vakantieadressen & trips waar je welkom bent met je kinderen. Van een hotel aan zee in Zandvoort, een reis naar Bali & de Gili eilanden tot een domein in Frankrijk of agriturismo in Italie, je vindt hier vast iets dat bij jouw gezin past.

Hoe selecteren we onze adressen of trips

Wij waren er zelf of vrienden waren er of maakten de reis.
Het zijn geen glijbaanparadijzen, er is geen groot kinderentertainment.
Je bent er welkom met (je) kinderen.
Het zijn gezellige, sfeervolle plekken die je eigenlijk voor jezelf wil houden. Maar …. er zijn ZOVEEL mooie en bijzondere locaties dat we keer op keer met de hand over ons hart strijken en ze toch met je delen. Onder de tab ‘info’ staat altijd vermeld wat er leuk met kids is. En onder de tab ‘review’ vind je reviews van echte mensen die er waren.

Hoe kan je zoeken op MrsNomad

Zoek zelf op de kaart op de homepage als je al een beetje weet waar je heen wil. Of laat je inspireren en zoek op thema of op land of type accommodatie. Doe een aanvraag & wij komen asap bij je terug. Als je tijd wil besparen zet je ons aan het werk middels de ontstress service. Deze ontstress service levert je twee vakantiebestemmingen die aan jouw criteria voldoen en waar gegarandeerd nog plaats is voor jou en je gezin. Hoeveel gebel, mailtjes of gedoe scheelt dat!

Hoe kan je boeken via MrsNomad

Op een aanvraag komen we zodra mogelijk terug, hangt mede af van de reactie snelheid van de locatie of accommodatie. Je ontstress aanvraag ontvang je uiterlijk 5 werkdagen nadat we je telefonisch hebben gesproken. Als je wil reserveren dan geven wij dat door aan de locatie. En die bevestigt vervolgens aan jou per mail. Zodra je de bevestiging ontvangt is de boeking definitief en zijn de voorwaarden van de locatie van toepassing.

Waarom boek je via MrsNomad

– het betreft vakantie adressen waar we zelf waren of waar MrsNomad’s vrienden of partners waren
– de adressen zijn kind én ouderproof, je bent hier echt welkom met je kinderen
– de persoonlijke service van Nathalie & Nathaly

VVKR

MrsNomad is aangesloten (mei ‘17) bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise, om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt. MrsNomad verkoopt geen (pakket)reizen, MrsNomad is reisbemiddelaar. Om die reden is MrsNomad niet aangesloten bij een garantiefonds.

MrsNomad adviseert je een goede annulerings- en reisverzekering af te sluiten, passend bij het land waar je naar toe reist en je persoonlijke situatie.

Contact

Wil je ons persoonlijk spreken dan bellen we jou graag. Mail ons je nummer en wanneer je daarop te bereiken bent en we nemen contact met je op tussen maandag-vrijdag 9 en 17.

IMG_0047

Vakantiegroeten van Nathalie (l) & Nathaly (r)

 

Vraag 't ons gerust

Heb je een vraag of tip? Mail ons! Vul het formulier hiernaast in en we nemen asap contact met je op.

Beste MrsNomad,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang onze Italië tips voor nop

Druk, geen tijd, geen zin? Kies dan voor onze ontstress service!

Heb je het druk, hou je er niet van of kan je niet kiezen uit al dat moois? Laat ons je helpen, voor € 75:
  1. Vul het formulier in op de ontstress pagina
  2. Wij nemen contact op
  3. We selecteren adressen uit onze collectie
  4. We komen met 2 locaties die aan jouw wensen voldoen
  5. Laat ons weten welke je wilt boeken & klaar is kees
Meer over onze ontstress service Ontstress Service

Waarom Mrs Nomad?

  • Net zo duur als zelf boeken
  • Adressen van ons of van vrienden
  • Voor en door ouders met smaak
  • Geen glijbaanparadijzen ;)
  • Persoonlijke service van Nathalie & Nathaly
Mail ons