Onze services
Hoe het werkt bij en met MrsNomad

Gratis: zoek zelf op onze site

Je kan op de kaart kijken of onder thema. Zie je iets leuks? Doe dan een aanvraag, die gaat naar onze partner en naar ons. Zodra we het aanbod binnen hebben sturen we je dat door. Als je naar aanleiding daarvan vragen hebt, stel ze gerust: komen we zsm op terug.

Als je wil boeken dan sturen wij je gegevens naar onze partner. Die bevestigt aan jou met ons in de cc, we kijken met je mee.

"Wat hebben jullie toch een GEWELDIGE collectie. Kon niet kiezen en daar hebben jullie mij uitstekend bij geholpen. We kijken weer uit naar onze komende vakantie, dank voor alles, groet van Sofie (boekte 'iets' in mei en in september'24)

En zoek je er iets voor of na: leuk, we denken graag mee!

321-zwembad-2-1
Onze services
Last minute service

Voor als je er plots toch even tussen uit wil. Mail ons met wie je reist en wanneer je weg wil en kan (verhuur gaat veelal van zaterdag-zaterdag) en wat je budget is. Wij sturen je dan de laatste gaatjes van onze partners.

We checken actuele beschikbaarheid als er van je smaak bij zit. Als je wil boeken dan sturen wij je gegevens naar onze partner. Die bevestigt aan jou met ons in de cc, we kijken met je mee.

En wil je het combineren met nog iets leuks: leuk! Denken we graag over mee.

"Dankjewel voor de hulp! Zo fijn hoe jullie ons last minute aan 2 mooie adressen hielpen: lastig kiezen was het uiteindelijk ook nog terwijl we zelf niks leuks konden vinden! Veel dank en groet Rutger (boekte de last minute service voor de aller-drukste weken van de zomer van '24)"

Deze last minute service komt op € 29,95 (voor repeater klanten die eerder via ons boekten is deze service gratis: free service for life!)

Advies op maat service a € 199

Heb je geen tijd, geen zin, geen inspiratie of dit allemaal bij elkaar? Jij geeft aan met wie je reist, wanneer en wat je leuk vindt door het formulier in te vullen.

We nemen vervolgens contact met je op om de aanvraag door te spreken. We speuren in ons online en offline aanbod (niet al ons aanbod staat online). Binnen max 3 werkdagen komen we met een voorstel op maat. We beantwoorden al je vragen tot je eruit bent.

Als je wil boeken dan sturen wij je gegevens naar onze partner. Die bevestigt aan jou met ons in de cc, we kijken met je mee.

"Helemaal super hoe het allemaal gegaan is de afgelopen dagen. Locaties zijn geboekt en we hebben gisteren ook de tickets geregeld. Je hebt echt het verschil gemaakt. Ik liep helemaal vast in het oerwoud van opties. Groet Folkert (boekte de op maat service zomer '24)"

Deze service komt op € 199.- (voor repeater klanten die eerder via ons boekten is deze service gratis: free service for life!)

Onze services

Op maat service

stap voor stap in beeld
Stap 1
Stap 1
Vul je wensen in & vul 't formulier in
Stap 2
Stap 2
Als we nog vragen hebben nemen we contact met je op. Als niet dan gaan we meteen aan de slag.
Stap 3
Stap 3
Wij selecteren 2 à 3 adressen die bij je wensen passen en checken de beschikbaarheid
Stap 4
Stap 4
Wil je boeken? Dan krijg je een bevestiging van de locatie. Met ons in de cc. Wij kijken mee.

Veelgestelde vragen

Ontdek alle veelgestelde vragen
Nee, dat is niet duurder. We hanteren dezelfde tarieven als onze partners. Je krijgt onze meedenk en regel service er dus gratis bij.
Onze “op maat service” is een persoonlijk reisadvies en daar vragen we € 199 voor. We selecteren een aantal passende adressen, checken beschikbaarheid zodat je zeker weet dat je het kan boeken. En komen binnen 3 werkdagen met een voorstel van 2-3 adressen. Dat scheelt jou veel zoekwerk. Nemen we graag uit handen. En bij de op maat service kijken we OOK in ons offline aanbod. Niet de hele collectie staat online.
Ja, we waren bijna op alle locaties zelf of klanten/vrienden waren er.

Ik wil graag de op maat service

Vul het formulier in en stuur het ons toe. We nemen asap contact met je op.
Je naam
Email
Telefoonnummer
Vertrekdatum
Aantal nachten
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
leeftijd_van_kinderen
Type vakantie
Vertel meer over je wensen
Hoe ben je bij ons terecht gekomen?