FAQ
Veelgestelde vragen aan de Nomads
Heb je een vraag?
Kijk even of je vraag hieronder beantwoord wordt. Als niet, mail ons dan op request@mrsnomad.nl. Komen we zsm bij je op terug.
Wist je dat?
Als je geen tijd hebt en druk bent en/of geen zin hebt zelf te zoeken je helemaal aan het juiste adres bent? Je kan dan onze 'op maat service' boeken "Bedankt dat jullie weer zo’n top locatie hebben gevonden voor ons! Volgend jaar zullen we vast weer contact opnemen om een mooie locatie met jullie te zoeken!".
Je kan zelf zoeken, dat is gratis. Je stuurt dan een aanvraag waar we zsm op terugkomen. En als je het wil boeken dan sturen we je gegevens zsm naar onze partner die vervolgens aan jou bevestigt met ons in de cc. Wil je meer hulp en persoonlijk advies? Bestel dan onze op maat service (kies voor ‘onze services’ in de menubalk).
We waren overal zelf OF onze klanten waren er. We hanteren dezelfde tarieven als onze accommodaties. En je hebt altijd persoonlijk advies van Nathalie of Nathaly of van ons allebei. We reageren zsm op je mails. En als nodig bellen we je.
Mail dan request@mrsnomad.nl wanneer je weg kan en wil, wat je reisgezelschap en wat je budget is. Grote kans dat we een alternatief voor je/jullie hebben. We waren overal zelf en kennen onze collectie zo ongeveer uit ons hoofd dus … try us!.
Je vult het formulier in, wij nemen dat door en bellen of mailen je met aanvullende vragen of gaan gelijk aan de slag. Wij selecteren uit onze collectie die adressen die bij jou passen. We checken beschikbaarheid en sturen je wat er waar te boeken is. Je hoeft alleen nog te kiezen welke je wil boeken. Wij sturen je gegevens naar onze accommodaties zodat ze de bevestiging(en) aan je je kunnen sturen. Nadat alles rond is sturen we onze op maat factuur a €199.-. Ook voor ons is dit een puzzeltocht. Zijn we dol op maar ook wij hebben maar een aantal uren in een dag dus als je deze persoonlijke service wil dan horen we dat graag. Superleuk om voor je aan de slag te mogen gaan. Als je eerder via ons boekte dan rekenen we hier geen geld voor, met jou denken we altijd en gratis mee!
We hebben 300+ hele fijne locaties. We denken graag met je mee. En als je vragen hebt: we waren overal zelf of klanten waren er en kunnen je vragen beantwoorden. En snel ook. We nemen eventuele twijfel graag weg of bevestigen die en denken mee voor een alternatief.
Alles kan maar we hebben het meestal loeidruk dus als je je vraag op de mail zet naar request@mrsnomad.nl dan komen we er – pinkiezweer – zsm bij je op terug. We zijn de hele week geopend en in het weekend houden we de mailbox ook in de gaten voor prangende zaken als boekingen.
Dat is een goede vraag! Omdat we vaak met kleinschalige partners werken zitten die snel volgeboekt. Beste is om begin september te beginnen als je heel specifieke wensen hebt. We houden je ook graag op de hoogte als het weer mogelijk is te boeken! En als je wat minder picky bent; zo vanaf maart hebben we onze last minute service. Dan verzamelen we bij onze partners wat er welke week nog wel is. Heb je daar interesse in? Mail dan de weken dat je weg kan (gaat veelal van zaterdag-zaterdag) en dan sturen wij je wat er die weken nog is.
Toevallig wel! Boek je fietstrip z.s.m. na aankomst, superleuk –> via deze link –> kan je via deze link heel makkelijk boeken en je hoeft pas bij begin van de tour te betalen. Net zo duur als dat je het ‘gewoon’ via baja bikes boekt maar nu hebben wij er ook beetje plezier van 😉
Tuurlijk hebben we dat! Wij werken al jaren samen met deze verhuurpartij, zeer betrouwbaar, via deze link kan je heel eenvoudig een offerte opvragen en meteen boeken. Of je mailt ons je vluchtgegevens (data en tijdstip), dan maken wij vrijblijvend een offerte voor je.