Sfeervolle borgo bij leuk dorp (2-10 personen)

Toscane

locatie-330-zwembad-2.jpglocatie-330-zwembad-2.jpg

De indicatie prijs is:

833 - 3.124
per week

(is hetzelfde tarief als dat je rechtstreeks boekt)

Bekijk op kaart

Sfeervolle borgo bij leuk dorp (2-10 personen)

Even in 't kort:

Deze boerderij is omgebouwd tot 18 appartementen met 1 tot 5 slaapkamers voor 2 tot 10 personen. Ze zijn verzorgd ingericht en liggen verdeeld over 2 gebouwen. Een keer per week wordt hier een pizza avond georganiseerd en er is een broodjes service. Vlakbij een leuk dorpje waar je in 10 minuten heen wandelt , heen de berg op en terug rollend naar huis :) de ligging is super centraal en je zit hier dichtbij plaatsen als Siena en Florence. De tuin is prachtig en er is een groot zwembad.

nathaly mrsnomad 1
het duizelde wel een beetje nadat we alle appartementen mochten zien 😉 deze borgo heeft lekker grote en ruime appartementen, er zijn er bij die 5 slaapkamers hebben. De tuin ligt er superverzorgd bij en toen wij hier waren in oktober stond een van de gasten ’s middags lekker een vuurtje te stoken om later een maaltijd op te bereiden. Daartoe is een ‘huisje’ bij het zwembad gemaakt, ziet er gezellig uit! Er is hier van alles te spelen voor jongere en oudere kinderen en er ligt dus een superleuk dorp om de hoek, daar wandel je zo heen. Wij houden enorm van dit soort adressen! En dan kan je hier ook nog gezellig 1 x per week mee eten tenzij het restaurant dat dichtbij ligt weer de poorten opent (was 2 zomers dicht vanwege covid))
Nathalie
loopafstand dorp
loopafstand restaurant
broodjesservice
1x per week pizza avond
18 appartementen
veel te doen voor kinderen

Informatie

Er zijn appartementen met 1, 2, 3, 4 en 5 slaapkamers. Alle appartementen hebben een vaatwasser behalve Casole en Certa. De meeste appartementen hebben airco (staat vermeld per appartement).

Monta C2 (10 personen) - 5 slaapkamers & 4 badkamers - airco

Appartement van ca 120 m2 op de begane grond en eerste verdieping en is in totaal geschikt voor maximaal 10 personen. Op de begane grond is een keuken met eetgedeelte. Ook zijn er op de begane grond twee 2-persoonsslaapkamers met eigen badkamer met douche. Op de eerste verdieping zijn nog drie 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche. Privé tuin met meubilair.

Montepul C4  (6+4 personen ) - 4 slaapkamers & 3 badkamers - airco

 

Geschakelde appartementen van Pienz en Corto, met airco ,ca 96 m2 groot. Het appartement biedt in totaal plaats aan maximaal 10 personen en de kamers zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het beschikt over twee keukens, twee 2-persoonsslaapkamers met een 2-persoonsbed, twee 2-persoonsslaapkamers met twee losse bedden en drie badkamers met ieder een douche. Er zijn 2 terrassen.

Pisa 3 (5+2 personen) - 2 slaap- & 2 badkamers -  airco

Ligt op de begane grond, ca 70 m2 groot, kijkt uit op het zwembad.  Het appartement beschikt over een woonkamer, kitchenette met eetgedeelte, een 2-persoons sofabed en kleine badkamer met douche. Er zijn twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan er een is ingericht met twee losse bedden en 2e badkamer. In een van de slaapkamers kan een extra bed bijgeplaatst worden. Ruime tuin met eettafel.

Monterigi 5 (5+2 personen) 2 slaap- & 2 badkamers - geen airco

Ligt op de begane grond en is ca 76 m2 groot. Drie traptreden waar je binnen komt in de woonkamer met 2-persoons sofabed en een keuken met eetgedeelte. Verder twee ruime slaapkamers, waarvan een is ingericht met twee losse bedden en de ander met tweepersoonsbed. In het appartement zijn twee badkamers aanwezig met douche.  Privé tuintje met meubilair.

Siena 2 (4+2 personen) 2 slaap- & 2 badkamers -  airco

 

Ligt op de begane grond en eerste verdieping, is ca 86 m2 groot. Ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte, met 2-persoons sofabed, een keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping de tweede badkamer met douche en twee 2-persoonsslaapkamers. Tuin met meubilair.

Massa 6  (3+2 personen)- 2 slaapkamers & 1 badkamer

Ligt op de begane grond, is ca 60 m2 groot. Via drie kleine stenen traptreden kom je binnen in de woonkamer met keuken, sofabed en een eetgedeelte. Twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een kleine slaapkamer met twee losse bedden en kleine slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en een apart toilet. Privé tuintje met meubilair.

San Gimi 7 (4+2 personen) - 2 slaap- & 2 badkamers -  airco

Ligt op de begane grond en is ca 61 m2 groot. Woonkamer met 2-persoons sofabed, keuken en een aparte slaapkamer met twee losse bedden en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping is een tweede badkamer met douche en een 2-persoonsslaapkamer. Privé tuin met meubilair.

Lucca 4 (3+2 personen) - 2 slaap- & 2 badkamers - airco

Ligt op de begane grond en is ca 60 m2 groot. Via 3 stenen traptredes kom je binnen in de ruime woonkamer met keuken en 2-persoons sofabed. Twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met twee losse bedden. In het appartement zijn twee badkamers aanwezig met douche. Ruime privé tuin, met meubilair.

Corto C1 (3+2 personen)- 2 slaap- & 2 badkamers - airco

 

Ligt op de begane grond, heeft airco en is ca 50 m2 groot. Woonkamer met eethoek en 2-persoons sofabed. Twee aparte 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met twee losse bedden. Twee badkamers met douche. Ruime tuin met meubilair. Kan worden verbonden via interne deur met Appartement Corto kan appartement Pienza en wordt dan groot appartement->  Montepul.

Arezzo 11 (4+2 personen; 1ste; 62 m2) - 2 slaap- & 2 badkamers - airco

Ligt op de eerste verdieping en is ca 62 m2 groot. Woonkamer met 2-persoons sofabed, keuken en eethoek. Twee aparte 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche. Op de begane grond een eigen zitje in de tuin.

Chianti 21 (4+2 personen) - 2 slaapkamers & 1 badkamer - airco

Ligt op de tweede verdieping met airco en is ca 73 m2. Ruime woonkamer met 2-persoons sofabed, eetgedeelte, kitchenette en toilet. Twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een met twee losse bedden. Badkamer met douche. Op de begane grond prive zitje in de tuin.

Volterra 12 (3+2 personen)- 2 slaapkamers & 1 badkamer - airco

Ligt op de eerste verdieping en is ca 60 m2 groot. Ruime woonkamer met keuken en zit- en eethoek. Twee 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche. Op de begane grond een eigen zitje in de tuin.

Pienza C3 (3+2 personen) - 2 slaapkamers & 1 badkamer - airco

Ligt op de eerste verdieping, met airco en is 46 m2 groot. Woonkamer met keuken, zit- en eethoek en een badkamer met douche. Twee aparte 2-persoonsslaapkamers, waarvan een  met twee losse bedden. Op de begane grond een eigen zitje in de tuin. Kan worden samengevoegd met appartement Corto tot groot appartement -> Montepul.

Colle 8 (3+1 personen) studio - geen airco

Studio op de begane grond van ca 60 m2, geschikt voor maximaal 4 personen. Aan de ene zijde van het appartement bevindt zich de keuken met zit- en eethoek. Aan de andere zijde van het appartement is het slaapgedeelte gelegen, d.m.v gordijn worden deze twee ruimtes gescheiden. In het slaapgedeelte een 2-persoonsbed en twee enkele bedden. Privé tuin met meubilair.

Florence 1 (3+2 personen) - 2 slaapkamers & 1 badkamer -  airco

 

Ligt op de begane grond en is ca 86 m2 groot. In de woonkamer is de keuken, met eetgedeelte en een 2-persoons sofabed. Ook is op de begane grond een badkamer met douche. Op de eerste verdieping een 2-persoonsslaapkamer en 1-persoonsslaapkamer. Ook is op deze verdieping een tweede badkamer met douche. Vanaf dit appartement kijk je uit over het zwembad. Eigen terras.

Crete 14 (3+2 personen)- 2 slaapkamers & 1 badkamer - geen airco

Ligt op de eerste verdieping en is ca 70 m2 en via een buitentrap vanaf de tuin te bereiken. Ruime woonkamer met keuken, zit- en eethoek en een toilet. Twee slaapkamers, eentje met een 2-persoonsbed en de ander met een 1-persoonsbed. Aparte badkamer met douche.  Eigen zitje in de tuin.

Fiesole (13) (3+2 Personen) - 1 slaapkamer & 2 badkamers - airco

Ligt op de eerste verdieping en is ca 63 m2 groot.  Ruime woonkamer met 2-persoons sofabed, keuken en een eetgedeelte. Ruime slaapkamer met 2-persoonsbed en met 1-persoonsbed. Ook zijn er twee badkamers met douche. Eigen zitje in de tuin.

Casole C5 (2+1 personen) - 1 slaap- & 1 badkamer - geen airco

Ligt op de begane grond en ca 35 m2. Woonkamer met kitchentte en 1-persoonsbed. Aparte 2-persoonsslaapkamer en badkamer met douche. Eigen patio met meubilair.

Certald C6 (2+1 personen) - 1 slaap- & 1 badkamer - geen airco

Ligt op de begane grond en is ca 35 m2 groot. In de woonkamer een klein kook gedeelte en twee 1-persoons sofabedden en een aparte 2-persoonsslaapkamer. Badkamer met douche. Eigen patio met meubilair.

Leuk met kids

Er is hier veel ruimte om lekker te spelen en een groot zwembad met een ondiep gedeelte.
Voor de kleintjes vind je hier een speeltuin, fietsjes en schommel
Voor oudere kinderen een basketbalnet, tafeltennis, voetbalveld, tafelvoetbal en dartbord.

Dichtstbijzijnde dorp

Daar loop je in 10 minuten via een steil pad heen  (met de auto 2,5 km rijden). Het is een leuk en gezellig dorpje met restaurants, een kleine supermarkt en winkeltjes. Naar een grotere supermarkt is het 12 km rijden.

Hoe te bereiken

Vanaf Utrecht 1.405 km rijden.
Viegen naar Pisa en dan nog 1,5 uur rijden.
Vliegen naar Florence en dan nog 1 uur rijden.

To do

Er is veel te doen en te beleven in de nabije omgeving, een greep uit de mogelijkheden:

Florence op 55 km
Monteriggioni op 24 km
Pisa op 60 km
San Gimignano op 21 km
Siena op 35 km
Volterra op 30 km

Sportief
Je kan hier goed paardrijden en golfen (ca 15 minuten afstand)

Kust
De Etruskische kust ligt op 65 km afstand en strekt zich uit tussen de Golf of Baratti en Populonia.
Je vindt hier kustplaatsen als Populonia, Bolgheri, Bibbona en Castagneto Carducci.

  

Prijzen

 

Prijs per week in 2023

Let op prijzen geldig tot eind november '23

vanaf prijzen

personen  Periode A  Periode B Periode C  Periode D
Casole & Certald C5/C6 2+1  € 599 € 749 € 850  € 1.039
Colle 8 3+1 € 662 € 926 € 989 € 1.22
Fiesole 13 (airco) 3+2  € 989 € 1.178 € 1.298 € 1.417
Florence, Lucca 6/14 3+2 € 1.039 € 1.241 € 1.367 € 1.493
Crete, Massa, Cortona,Pienza, Volterra
1/4/12/C1/C3 (airco)
3+2 € 1.039 € 1.430 € 1.493 € 1.562
Siena (2), San Gimi (7), Arezzo (11), Chianti (21) airco 4+2 € 1.178 € 1.493 € 1.619 € 1.764
Pisa 3 airco 4+2 € 1.291 € 1.304 € 1.745 € 1.833
Moterigi 5 5+2 € 1.039 € 1.304 € 1.493 € 1.764
Monta C2, Montepul C4 (airco) 6+4 € 2.079 € 2.482 € 2.989 € 3.124

Let OP! Prijzen hierboven zijn vanaf prijzen (geldig tot november '23 ) en zijn een indicatie, juiste prijzen ontvang je bij opvragen van beschikbaarheid.

PERIOD A: 2 January- 7 April / 21 October – 22 December
PERIOD B: 8 April – 19 May /23 September – 20 October / 23-28 Decemeber/ 02-06 January 2024
PERIOD C: 20 May – 30 June / 26 August – 22 September /29 December – 1 January 2024
PERIOD D: 01 July – 25 August
PERIOD D: minimun stay 7 nights; check-in / check-out on Saturdays
PERIOD A-B-C: minimum stay 3 nights, check-in/check-out possible every day (allowed arrivals on Sundays but direct welcome not guaranteed)

Babybed, kinderstoel etc: children 0-3 years cot, highchair, stroller - free (on request)

Inclusief: electricity, gas and water consumption, unlimited Internet WiFi connection, linen (bed, kitchen and towels)-free change on request, access to swimming pool and other sport equipment, final cleaning

Huisdieren: een hond mag mee, komt op € 50 per week extra

Annuleringsvoorwaarden:

for short stays (2 or 3 nights) : free cancellation until 48 hours before check-in (after then 100% will be debited)
long stays : (from 4 night on): free cancellation until 14 days before  check-in (after then 100% will be debited)

Faciliteiten

zwembad 20 x 10 (1.40 diep)met ondiep gedeelte voor kleine kinderen met douches en wc's
jongere kinderen: speeltuin, fietsjes en schommel
oudere kinderen: basketbalnet, tafeltennis, voetbalveld, tafelvoetbal en dartbord.
gemeenschappelijke wasmachine en droger (+/- € 5 per wasbeurt)
grote gemeenschappelijke bbq met eettafels
gemeenschappelijke houtoven
broodjesservice (elke dag verse broodjes)
er is een oplaadpaal voor elektrische auto's
gratis fietsen en huur e-bikes
huisdieren: een hond mag mee, komt op € 50 per week extra (prijs '24) --> zie de regels hieronder
baby oppas
spa/welness --> op loopafstand ligt een spa, daar mag en kan je gebruik van maken (tegen betaling).

Huisdieren, the 'rules'
our guests are kindly requested to look after their pets, making sure they do not dirty and do not disturb other guests.
it is forbidden to leave pets unguarded.
pets are strictly forbidden acces and stay in the green area by the pool area and in the pool
leash is required.

Culinair

Alle appartementen beschikken over een eigen keuken. Er is een broodjesservice.
Er is een gezamenlijke bbq plek met tafels en gezamenlijke houtoven om zelf pizza's te maken. Een ker per week is hier een gezamenlijke pizza avond (hoogseizoen).

Zomer '24 is het restaurant van het buur resort geopend --> Er is een restaurant op 200 meter loopafstand

Dat is een restaurant (geen pizzeria ;-)), openingstijden zijn als volgt (onderhevig aan veranderingen in het management)

Donderdag en vrijdag open voor diner
Zaterdag en zondag open voor diner en lunch

 Je kan hier ook lopend naar het dorpje (800 meter) via een steil pad of met de auto (2,5 km). In dit dorpje liggen meerdere leuke restaurants.

Beschikbaarheid

 • Beschikbaar
 • Geboekt / Niet beschikbaar

Reviews van klanten

6 reacties

 1. Wij hebben hier een voortreffelijk verblijf gehad! Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Een Borgo was voor ons ook nieuw. Het was heerlijk rustig op deze plek, de kinderen konden lekker spelen bij het zwembad waar een ideaal (pieren)badje bij zat.

  Het was ook niet te druk bij het zwembad, dat is voor een 2- en 5-jarige erg fijn. En er was zelfs nog een speeltuintje voor ze, een trampoline en een groot grasveld bij het zwembad. Het voelde heel ruimtelijk aan als je bij het zwembad lag en de kleinschaligheid beviel heel goed (niet zo veel mensen bij het zwembad was fijn!).
  De broodjes service en verdere restaurant tips van de eigenaar was ook heel luxe.
  De ligging is ideaal, tussen Siena en San Gimignano, naast die 2 nog veel mooie dorpjes dichtbij kunnen bezoeken (Certaldo, Volterra).

  Het enige minpuntje was dat de wifi (en 4G) niet (goed) werkte in het appartement en in de tuin. Dit is met kinderen die filmpjes kijken toch wel handig tegenwoordig. Bij het zwembad was wel genoeg bereik (om even te facetimen met de opa’s en oma’s).

  Groet, Digna (zomer ’22)

 2. Het was hier erg leuk. Mooie huisjes en niet al te groot park. Wij zijn hier twee weken geweest en wij en de kinderen hebben ons goed vermaakt. Heerlijk zwembad met veel andere kinderen die leuk konden spelen. Omdat het niet heel groot is niet super veel kinderen, maar die er waren van alle leeftijden speelden met elkaar. Ook Duitse kinderen deden leuk mee.

  Verder ligt het prachtig in de natuur en een leuk dorpje. Ook qua uitjes naar Florance, Volterra, watervallen, etc mooi in de buurt. Wij zijn fan en zouden zeker nog een keer gaan.

  Marije (zomer ’22)

 3. Hoi hoi, was erg leuk. Goed zwembad schone appartementen.
  Wel muggen maar deuren dichthouden dan lukt dat prima. Kinderen waren wat jonger dan de onze. 2x pw ijsco kar, 1x pizza avond.

  We misten: restaurant in de buurt. Dat hoorden wij van meerderen.Die is gesloten na corona, en je moet dus wel altijd met de auto weg.
  Stadje heeft wel genoeg, 5-10 min met auto. Leuk stadje.

  Pablito is een prettige gast(heer) en heeft goeie tips.

  Wasmachine 5 piek. Mooi groene tuin.

  Bezocht aug ’23 met 3 kinderen 9, 12 & 13 jaar oud

 4. We hebben een heerlijke vakantie gehad! Het was een ideale plek met kinderen en er zijn veel leuke dorpjes in de buurt om lekker te eten en te bezoeken. Het restaurant van de naastgelegen locatie is inmiddels gesloten trouwens, maar er is wel nog steeds pizza avond en broodjes service, en 2x per week komt de ijskar met heerlijk zelfgemaakt ijs. De tuin wordt prachtig onderhouden en ieder huisje heeft een leuk zitje buiten in de tuin. Er waren dit jaar veel Nederlandse gezinnen, wat leuk was voor de kids en voor ons 🙂

  Bedankt dat jullie weer zo’n top locatie hebben gevonden voor ons! Volgend jaar zullen we vast weer contact opnemen om een mooie locatie met jullie te zoeken!

  groetjes Judith (bezocht augustus ’23 met 2 kinderen van 8 & 5)

 5. Was in een woord geweldig! Met maar 18 appartementen groot genoeg voor onze kinderen om vanaf minuut 1 beste vrienden te worden met mensen die onze directe buren bleken te zijn, maar ook klein genoeg dat je tot rust kunt komen en je niet constant het gevoel hebt mensen om je heen te hebben. De appartementen zijn goed onderhouden, ruim en van alle gemakken voorzien. Voor mensen met grotere kinderen loop je in 15 min naar het dorpje op de berg. Wij zijn met onze kinderen van 3 en 5 meerdere keren uitgebreid gaan lunchen in het dorpje bij cafe Casalani. De pizza-avond op donderdag was ook heerlijk. Kortom, een echte aanrader!

  Marloes (augustus 23 met 2 kinderen van 3 en 5)

 6. Hi Nathaly,

  Dank je wel voor jullie lieve ontvangst. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het fijne van een reis boeken bij Mrs Nomad is dat je erop kunt vertrouwen dat het goed is en dat je daarover geen zorgen hoeft te maken. De locatie was geweldig. Heel smaakvol en verzorgd, net zoals het appartement dat ook nog eens heerlijk ruim was met diverse slaapkamers. Heerlijk wanneer je kids hebt in diverse leeftijden met diverse behoeftes.

  Prachtig zwembad met “eigen” bedjes waardoor er altijd een plekje voor je was ongeacht het tijdstip waarop je wilde zwemmen. Veel jonge gezinnen met jonge kinderen waardoor je als ouder ook vakantie hebt en een boek kunt lezen omdat de kinderen nu eenmaal met elkaar spelen.

  Vooraf aan de trip hadden wij onze wensen gedeeld. We wilden naar Florence, Pisa, Lucca & Siena. Om de dag deden wij een trip en omdat de kids al wat ouder zijn gingen wij in de middag weg.

  ‘S morgens rustig ieders ding en ‘s middags als de warmte op zijn retour was. De overige dagen maakte we een wandeling, tourden we door de omgeving en speelden we in het zwembad of lazen een boek. Vergeet ik nog bijna de wekelijkse pizza avond te noemen en de ijscokar die regelmatig voorbij kwam. Volgend jaar zeker weer Italië.

  Dank voor de hulp MrsNomad en tot snel.

  Lieve groet
  Maaike (met 3 kinderen van 15, 19 en 19)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start met aanvragen

Begin jouw reisavontuur door dit eenvoudige formulier in te vullen. Onvergetelijke ervaringen wachten!
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
E-mail herhaling *
Telefoonnummer *
 • Beschikbaar
 • Geboekt / Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
leeftijd van kinderen
Aanvullende vragen
Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief?

Je aanvraag is goed aangekomen!

Dank daarvoor, we gaan ermee aan de slag en komen er zodra mogelijk op terug.

Ben je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Dat kan hier. En volg je ons op instagram? Dan mis je geen enkele tip.

Vakantiegroet van Nathalie & Nathaly