Over ons
Team MrsNomad

Meer over Nathalie & Nathaly

We zijn allebei echte 'muggen': geboren en getogen in Haarlem, volgens ons de leukste stad van Nederland. Onze passie delen we ook: we speuren naar fijne, smaakvolle locaties. Op onze site vind je een groot deel van onze collectie. Als je via ons boekt is dat net zo duur als dat je rechtstreeks boekt en je krijgt onze persoonlijke service en advies er gratis bij. En we hebben inmiddels vele fases meegemaakt: met bolle buik, met baby, peuter, kleuter, pubers, met elkaar, met jong volwassenen, vrienden, vriendinnen, familie EN met onze geliefdes (die minnaar hebben we nog niet geprobeerd). En of je nou in je up, met je baby, puber, geliefde of who ever gaat: wij weten als geen ander wat bij je past.

Nathalie (links op de foto)

Lang geleden deed ik een toeristische opleiding en werkte ik 3 hele weken op een reisbureau waarna ik terecht kwam bij Fokker Aircraft. Daarna deed ik HEAO-CE en rolde ik de online communicatie wereld in en werkte ik als project en account manager voor diverse internet & reclame bureaus. Met 2 jonge kinderen kwam ik erachter hoe leuk ik het vond de vakanties te plannen. Op de lagere school van de kinderen ontmoette ik Nathaly en begonnen we in 2012 een reisblog. We kregen steeds meer volgers en kozen er paar jaar later voor er fulltime ons werk van te maken. Sindsdien is het mogelijk op onze site zelf te zoeken, een aanvraag te doen en te boeken. Met Jan-Willem, dochter Joeke (21) en zoon Ties (17) bezocht ik de laatste jaren Zuid-Afrika, Curacao, Turkije, Italie, Frankrijk, Portugal, Zuid Spanje, Kroatie, Bosnie, Griekenland & Thailand. Toen de kids kleiner waren, waren we dol op plekken waar ze goed buiten konden spelen en zichzelf konden vermaken. Nu ze ouder zijn, zijn we meer aan het doen en het beleven. De wishlist blijft stug groeien; dat is het enige nadeel van MrsNomad: ‘ik word GEK van al het bijzonders dat dagelijks langs en binnenkomt!’ Mijn advies als je nog jong kinderen hebt is “boek op tijd, dat deed ik (meestal) zelf ook! ’t levert veel rust EN veel langer voorpret op”!
naatnat1
naatnatamorgos3
Nathaly (links op de foto)
Ook ik deed ooit ‘n toeristische opleiding en werk sindsdien met veel plezier en liefde in de reiswereld. Ik kan mijzelf inmiddels een ervaren reisadviseuse noemen en vind het matchen van MrsNomad locaties bij de wensen van onze klanten het leukste werk wat er is. Net voor de oudste leerplichtig was hebben we voor 2 maanden een rondreis met de camper naar Australië gemaakt, samen met mijn man Ronald en zonen Tijn (21) en Mick (19) van toen 4 & 2 jaar oud. Samen met onze jongens hebben we veel mooie reizen gemaakt naar … tjsa waarheen eigenlijk niet? Java, Bali, Sumatra, Thailand, Brazilië, Cambodja, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Zuid Afrika , Puglia en Colombia.
vvkr reis
Lid van de VvKR
We zijn sinds mei '17 lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Deze ruim 400 ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. Deze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise.
Hoe selecteren we onze adressen?
Wij waren er zelf of klanten of vrienden waren er. Het zijn gezellige, sfeervolle plekken die we het liefste voor onszelf willen houden. Maar …. er zijn ZOVEEL mooie en bijzondere locaties dat we keer op keer met de hand over ons hart strijken en ze toch graag met je delen (onder de tab ‘review’ vind je trouwens reviews van echte mensen die er waren). Reis je met kinderen? Je kan onder de tab info zien of ze er welkom zijn en wat er leuk is voor en met kinderen.
mrsnomad selectie adressen
kaart mrsnomad
Samenwerken met MrsNomad ?
Wij werken inmiddels samen met meer dan 300 partners in Europa. Als je geïnteresseerd bent in Nederlandse en Belgische klanten die het hele jaar door reizen. Met en zonder kinderen. Mail ons dan op request@mrsnomad.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Al onze accommodaties zijn persoonlijk door ons, vrienden of klanten bezocht. We zijn trots op onze partners en horen vaak dat we van alle reis aanbieders met wie ze werken de allerleukste klanten hebben! Ben je geïnteresseerd in een partnership? We kijken ernaar uit van je te horen!

Heb je een prangende vraag?

Mail die ons, komen we zsm bij je op terug. We zijn niet 24/7 online, maar per mail altijd bereikbaar! We komen zsm bij je terug.
Persoonlijke meedenk & regel service
300+ TOPlocaties
Dezelfde prijzen als dat je rechtstreeks boekt