Onze service krijg je er gratis bij!

Het internet is een zegen. Alles wat je wilt weten over je vakantie kun je vinden. Maar er is te veel. Onderzoek leert dat de zoektocht naar een nieuwe vakantiebestemming tussen de 2 en 20 dagen kost. Surfend van site naar site en weer terug. En wat het mooiste lijkt, blijkt volgeboekt. Vakantiestress! Boek via ons en je krijgt ons advies er gratis en voor nop bij. We denken graag met je mee. Het is niet duurder om via ons te boeken dan dat je rechtstreeks boekt.

Zoek zelf op onze site a € 0

Je kan op onze site gratis en voor nop zelf zoeken & aanvragen doen, je kan op land zoeken, op thema & accommodatie type en als je dan doorklikt ook op data en nog heel veel meer keuzes aan-en uitvinken. Vervolgens verschijnt een lijst met accommodaties en die zijn aanklikbaar en verwijzen naar pagina’s met meer info. Je kan een aanvraag doen als de kalender aanklikbaar is, we komen dan zo snel we een reactie van de locatie krijgen op die aanvraag terug. We denken gratis en voor nop met je mee en als je wil boeken regelen we dat ook graag, de voorwaarden van de locatie zijn van toepassing. Je betaalt onze partner.

De waar is wel plek service a € 0

Zo vanaf maart zijn heel veel van onze kleinschalige accommodaties volgeboekt en hebben alleen nog hier en daar een gaatje. Wij hebben al die gaatjes lekker overzichtelijk bij elkaar gezet dus mail ons 1. wanneer je weg kan en 2. of je een voorkeur voor een land hebt 3. hoe lang je weg wil 4. of je adressen wil afwisselen en we sturen je per ommegaande terug wat er nog wel is. Dat checken we dan asap op actuele beschikbaarheid, die varieert deze drukke tijd sterk. Je mag ons deze gegevens mailen op request@mrsnomad.nl we komen er dan zsm bij je op terug. We denken gratis en voor nop met je mee en als je wil boeken regelen we dat ook graag, de voorwaarden van de locatie zijn van toepassing. Je betaalt onze partner.

De last minute ‘hou mij op de hoogte’ service a € 0

Stel nou dat je in de zomer nog weg wil en ‘het’ zat nog niet in onze last minute lijst dan kunnen we je mailen als er iets nieuws binnenkomt, dan hoef jij niet elke dag ons te checken op social media en weet jij als 1e als er iets nieuws binnenkomt. Onze 200 partners mailen ons namelijk annuleringen en gaatjes die vallen omdat we zulke ontzettend fijne gasten hebben. Leuk om te horen toch?! Mail ons je data en wat je zoekt (hoeveel personen) en welk land en dan houden we je op de hoogte request@mrsnomad.nl.  Dit overzicht sturen we je gratis en voor nop en we denken ook graag met je mee en als je wil boeken regelen we dat ook graag, de voorwaarden van de locatie zijn van toepassing. Je betaalt onze partner.

De mix & match service (wij denken mee!) a  € 0

Heb je al ‘iets’ op het oog en wil je er ‘iets leuks’ bij? of heb je alleen een idee welk land je wil bezoeken en dat je adressen/regio’s wil combineren. Weet dat we graag en gratis met je meedenken, het is niet duurder om het via ons te boeken. Laat weten wat je al geboekt hebt en wat je nog zoekt en dan komen we er zsm bij je op terug. Je mag ons mailen of onderstaand formulier invullen. 90% van onze klanten blijft max een week op hetzelfde adres en combineert 2 of meerdere adressen. Wij maken graag een mooi rondje van 2 of meerdere adressen voor je zodat je meerdere regio’s of landen kan verkennen een volgende vakantie; denk aan Griekenland (Peleponessos met een (of meer) eilanden), Portugal (Alentejo & Algarve), Frankrijk (Zuid & Ardeche) & Italie (Ligurische kust, Toscane & Chianti). En als je al een week geboekt hebt dan denken we graag mee voor iets erbij.

De op maat service (laat ons voor je zoeken) a € 199 inc btw *

Heb je het druk, hou je er niet van of zie je door de bomen ’t bos niet meer en heb je een hele grote reisvraag, zo een waar ook wij uuuuuren mee bezig zijn?  Dan kan je onze ontstress service bestellen door het formulier hieronder in te vullen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat we kunnen beoordelen of we je kunnen helpen. We maken dan een belafspraak om je wensen door te nemen waarna we na jouw accoord aan de slag gaan (je krijgt dus niet meteen een factuur, no worries). Deze service levert je een aantal locaties op die aan jouw criteria voldoen en waar gegarandeerd nog plaats is voor jou en je reisgezelschap. Hoeveel gebel, mailtjes of gedoe scheelt dat? We helpen je graag en gaan actief voor je op zoek. Max 5 werkdagen later heb je een voorstel in je mailbox. Makkelijker kunnen we ’t niet maken. En als je de voorgestelde reis via ons boekt rekenen we de € 199 niet.

Stap 1.

Geef je wensen door via het formulier.

Stap 2.

Als we nog vragen hebben nemen we contact met je op.

Stap 3.

Wij selecteren 2 à 3 adressen die bij je wensen passen en checken de beschikbaarheid

Stap 4.

Wil je boeken? Dan krijg je een bevestiging van de locatie. En van ons een factuur.

Ja, doe mij die ontstress service!

Vul het formulier in en stuur het ons toe. We nemen asap contact met je op.

1. Persoonlijke gegevens

Je naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Gezinssamenstelling

2. Reisgegevens

Vertrekdatum, aantal nachten
Type vakantie (zon, stedentrip) en afstand
Budget

3. Contact

Wanneer kunnen we je het best bellen?

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang onze Italië tips voor nop

Druk, geen tijd, geen zin? Kies dan voor onze ontstress service!

Heb je het druk, hou je er niet van of kan je niet kiezen uit al dat moois? Laat ons je helpen, voor € 199
  1. Vul het formulier in op de ontstress pagina
  2. Geef aan wanneer we je te bereiken bent
  3. Wij selecteren vervolgens passende adressen uit de collectie
  4. We komen met 2, max 3 locaties die aan je wensen voldoen
  5. Maak een keus et voila
Meer over onze ontstress service Ontstress Service

Waarom Mrs Nomad?

  • Persoonlijke & gratis meedenk en regel service van Nathalie & Nathaly
  • Wij hanteren dezelfde prijzen als dat je rechtstreeks boekt
  • Adressen zijn door ons of door vrienden bezocht
  • Voor en door ouders met smaak
  • Samen 40 jaar bureau ervaring & 10 jaar MrsNomad
Mail ons