Mis nooit meer een tip
Vind je ideale bestemming

Coronavirus: Informatie als je bij een van de locaties uit de MrsNomad collectie hebt geboekt.

Coronavirus

Laatste update: maandag 23 maart 2020

Als je vragen hebt over een toekomstige boeking die je bij een van de locaties uit de MrsNomad collectie hebt gemaakt dan kan je ons mailen op request@mrsnomad.nl. We werken vanuit huis en reageren zo snel als mogelijk op je vraag.

Momenteel schrijven we ALLE locaties aan om naar hun annulerings policy te vragen en ook om klanten die via MrsNomad hebben geboekt per mail hierover te informeren. Zij cc’en ons op die mails zodat we op de hoogte zijn.

Paar veelgestelde vragen beantwoorden we alvast hieronder:

Dekt mijn annuleringsverzekering de annuleringskosten?

Er zijn verzekeringen die het vergoeden. Dit is een handig overzicht om te kijken of jouw verzekering er zo eentje is:

https://www.independer.nl/reisverzekering/info/annuleringsverzekering/corona-virus

Kan ik een boeking die ik heb gedaan annuleren of wijzigen?

Dat hangt af van de voorwaarden van de betreffende locatie(s). Check svp de bevestiging(en) die je van hen kreeg. Vanaf het moment van bevestigen zijn namelijk de voorwaarden van de locatie(s) van toepassing. Veel locaties hanteren in deze corona tijd als jouw annuleringsverzekekering je niets vergoedt aangepaste annuleringsvoorwaarden maar ze verschillen per locatie.

We adviseren je te mailen naar de locatie en te vragen wat ze voor je kunnen doen en ons op de cc te zetten request@mrsnomad.nl zodat we weten van je vraag en op de hoogte zijn van de reactie van onze locaties en je eventueel kunnen adviseren.

Gratis Ontstress Service

Mocht jouw hoofd ernaar staan → de ontstress service (€ 99) is nu gratis te bestellen. Vul op http://www.mrsnomad.nl/ontstress AL je vakantiewensen in en dan gaan we ermee aan de slag. Veel locaties hebben voor nieuwe boekingen inmiddels nieuwe, soepele annuleringsvoorwaarden, je kan dan bijvoorbeeld kosteloos annuleren en tot kort vantevoren. Zo kunnen we samen wel nieuwe vakantieplannen maken maar mocht eea onverhoopt langer duren dan we wensen en kunnen voorzien op dit moment geen onnodige financiele risico’s lopen. 

Vooral en bovenal wensen we jou en de jouwe een goede gezondheid komende tijd!

Thanks!

Thanks aan al die mensen in de zorg die zo goed voor ons zorgen. En dat we een reislustig volkje zijn dat blijkt vooral nu (20/3/2020); ruim 200.000 Nederlanders zitten overal en nergens ter wereld te wachten op een vlucht naar huis.
Special thanks aan (onze vliegende vrienden & vriendinnen) Michiel, Klarinda, Simone, Katja en AL hun collega’s op Schiphol die onze landgenoten zo snel als mogelijk naar huis proberen te halen.
Stay save en de rest van NL: stay home.

Hang in there, stay save!

Nathalie & Nathaly