Mis nooit meer een tip
Vind je ideale bestemming

Surfhotel Portugal

vanaf € 250
per nacht
hear-say
Op een uur van Faro ligt Lagos, leuk dorp met kronkelige straatjes en buiten 't hoogseizoen gezellig druk. Hier kom je voor de zon, voor de zee, het strand, om te fietsen, bootjevaren, wandelen of om te surfen. Je kan de surflessen bij het hotel boeken; je wordt opgehaald en naar de plek gebracht waar die dag de wind 't fijnst waait. De appartementen die je hier kan boeken zijn ruim en sfeervol ingericht en hebben allemaal een buiten. Op de top van het hotel ligt een rooftop balkon for all.

De voordelen

  • dichtbij zee
  • midden in dorp
  • appartementen met balkon
  • surfles vooraf te boeken

De locatie

Beschikbaarheids aanvraag

Surfhotel

Portugal

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief.
  • Info
  • Todo
  • Prijs
  • Faciliteiten
  • Reviews (0)

Info

Je kan hier kiezen uit de volgende type appartementen en die hebben zee, straat of achterzijde zicht

Studio

Deze heeft een klein balkon. Een slaapgedeelte met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed. Een zitgedeelte met een flatscreen tv, badkamer met een walkin couche, airco en volledig uitgeruste kitchenette.

Appartement met 1 slaapkamer  aan achterzijde

Dit appartement heeft airco en heeft een 2-persoons of  2 losse bedden, klein balkon of terras. Zitgedeelte met een dubbel sofa bed en flat screen tv. Badkamer met walkin douche en een volledig uitgeruste keuken of kitchenette.

Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht (max 6 personen)

Dit appartement heeft airco. Er is een 2-persoons slaapkamer, een woonkamer met een slaapdeel waar je een 2-persoons en een 1-persoons bed vindt. In de woonkamer een eetgedeelte, een sofa bed en een flat screen TV. Het appartement heeft een terras met zeezicht. Een badkamer met walkin douche en een goed uitgeruste keuken.

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers (zeezicht)

Dit appartement heeft airco en zeezicht. Er is een slaapkamer met 2-persoons bed en met 2 losse bedden. Het heeft een terras, een woonkamer met een dubbel sofa bed en een flatscreen TV. Een badkamer met walkin douche en een volledig uitgeruste keuken.

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers (straatzicht)

Dit ruime appartement heeft airco en zeezicht. Er is een slaapkamer met 2-persoons bed en een met 3 losse bedden. Het heeft een terras, een woonkamer met een dubbel sofa bed en een flatscreen TV. Twee badkamer met walkin douche en een volledig uitgeruste keuken.

Appartement met 2 slaapkamers, stapelbed en 1 badkamer  (straatzicht)

 

Deze heeft een slaapkamer met een 2-persoonsbed en kamer met een stapelbed. Klein balkon, woonkamer met een dubbel sofa bed en flatscreen tv. Twee badkamer met walkin douche en een volledig uitgeruste keuken.

Appartement met 1 slaapkamer (straat- of zeezicht)

   

Deze heeft airco, er is een kamer met 2 losse bedden of 1 2-persoonsbed. Een klein balkon, een woonkamer met een dubbel sofabed, een flatscreen tv.  Badkamer met walkin douche en goed uitgeruste keuken of kitchenette.

Hoe te bereiken

Faro ligt op 60 km en dat is een uur rijden.

Dichtstbijzijnde dorp

Dit hotel ligt MIDDENIN 't dorp, in een straatje met restaurants en terrassen: vooral in 't hoogseizoen is het hier niet vroeg stil. Vraag om een appartement aan de achterzijde (geen zeezicht) als je daar gevoelig voor bent.

Todo

Suppen
Bij de buren kan je Yogales volgen
Golfbaan op 15 km
Circuit op 15 km
In de haven kan je allerlei boottochtjes boeken; varieert van een tocht langs de grillige kust hier (ze laten je dan de rotsen en grotten zien) tot het spotten van walvissen en dolfijnen <-- daarvoor hoef je dus helemaal niet naar Afrika ;)
Huur een motorbootje
Huur fietsen (kan bij diverse winkels in 't dorp als ze bij 't hotel al bezet zijn)
Boek surfles voor een halve of hele dag of je hele vakantie
Ga kayakken op zee
Er ligt een MEGA waterpark op 18 km afstand
Bekijk 't fort aan 't begin van de boulevard
Ga naar de markt van Olhao (uur rijden); grootste van de Algarve

Prijs

De aankomst is dagelijks. In het hoogseizoen moet je minimaal 5 dagen boeken.

Faciliteiten

Gratis wifi
Surfshop in 't hotel
Fijne lounge
Super rooftop loungeplek (binnen en buiten)

  

Culinair

De keukens zijn allemaal zeer goed uitgerust en winkeltjes in overvloed, ook ligt er aan de boulevard een hele grote markt waar je elke dag verse waar kan scoren (ziet er allemaal geweldig uit).

Maar ook zeer fijne restaurants in de buurt. Als je deze boekt mail ik (Nathalie) je als je 't lief vraagt ;) m'n persoonlijke favoriet waar wij superlekker gegeten hebben met onze pubers in december '18. Er liggen hier heel veel restaurants maar in 't laagseizoen zijn die niet allemaal open (ff vooraf aan de dames bij de receptie vragen; die hebben goede tips)

Was je hier?

We zijn benieuwd hoe je het er had, leuk als je hieronder je ervaring met ons deelt.

Recensies

Was jij ook bij deze locatie en wil je jouw ervaring met ons delen?

Stuur ons je verhaal en we voegen hem toe aan de site.

Alvast bedankt!

Beste MrsNomad,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *