Ga je mee een week skieëen? Vorig jaar was MrsNomad’s Nathalie in de meivakantie skieëen met haar gezin (man & 2 kids van 13 & 10). Prachtige sneeuw, lekker zonnetje, overzichtelijke klasjes en niet al te druk. Geboekt via een van onze partners: Het Frankrijkhuis. Nu bieden we gezamenlijk deze kids ski week aan!

We gaan voor een gezellige en leuke week met z’n allen in de sneeuw. De belangrijkste zaken (appartement, skipas, Nederlandstalige skiles voor de kids) geregeld. We worden  een dagje meegenomen door het skigebied en krijgen de leukste pistes en restaurants zien, er is een (uiteraard vrijwillige) welkomstborrel bij aankomst, een bbq op koningdsag en verder niets…  een relaxte week naar de sneeuw met een groep gelijkgestemden, de kinderen samen op skiles… top toch?!

Wat houdt de kids ski week in

logo evolution 2

Top skigebied

In Tignes en Espace Killy zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Naast de skimogelijkheden zijn er o.a. een ijsbaan en kan je sleetje rijden. De Nederlandstalige skilessen worden gegeven door de skischool Evolution 2 waar we al enkele jaren tot volle tevredenheid mee werken. Ook voor de volwassenen is Tignes een top-skigebied. Ruim 300 km. pistes in allerlei soorten en maten.

Op zondag 23/04 is er een kennismakingstocht door het gebied onder leiding van onze ski partner. Ze laten ons leuke pistes zien, doen verrassende afdalingen en drinken een lekkere café in één van de leuke piste restaurants in het gebied. We maken er een mooie dag van!

hotel-le-taos-tignes-espace-killy-011.jpg

Tarieven Kids Ski Week

In de Résidence Le Taos komen de appartementen in diverse soorten en maten. Onderstaande tarieven gelden per appartement per week bij genoemde bezetting en inclusief verblijf, skipassen, skiles voor de kinderen, BBQ op Koningsdag en skitocht. Je hebt de keuze uit de volgende appartementen:

Appartement 2-kamer 3 (1 slaapkamer)
bezet met 2 volwassenen en 1 kind *) € 1.895,- per appartement
Appartement 2-kamer 4 (1 slaapkamer)
bezet met 2 volwassenen en 1 kind *) € 1.995,- per appartement
bezet met 2 volwassenen en 2 kinderen *) € 2.395,- per appartement

Appartement 2-kamer 4 met sauna (1 slaapkamer)
bezet met 2 volwassenen en 1 kind *) € 2.095,- per appartement
bezet met 2 volwassenen en 2 kinderen *) € 2.495,- per appartement

Appartement 3-kamer 4 (2 slaapkamers)
bezet met 2 volwassenen en 1 kind *) € 2.195,- per appartement
bezet met 2 volwassenen en 2 kinderen *) € 2.595,- per appartement

Appartement 3-kamer 4/5 (2 slaapkamers)
bezet met 2 volwassenen en 1 kind *) € 2.575,- per appartement
bezet met 2 volwassenen en 2 kinderen *) € 2.975,- per appartement

Appartement 3-kamer 6 (2 slaapkamers)
bezet met 2 volwassenen en 2 kinderen *) € 3.195,- per appartement
bezet met 2 volwassenen en 3 kinderen *) € 3.440,- per appartement
bezet met 2 volwassenen en 4 kinderen *) € 3.695,- per appartement

Algemeen:
Per reservering wordt éénmalig € 32,50 administratiekosten en bijdrage Calamiteitenfonds berekend.

*) Kinderen 5 t/m 13 jaar. Kinderen 1 t/m 4 jaar verblijven gratis in de accommodatie maar worden niet meegeteld in de prijsberekening.
tignes-960x400.jpg

Extra’s

Geen eigen ski’s of snowboard? Reis je liever met het vliegtuig (Grenoble, Lyon & Geneve: vanaf daar is ’t nog 2 uur en 40 minuten rijden) naar de sneeuw? Heb je een goede reis- en annuleringsverzekering? Onderstaand een overzicht van de mogelijke extra’s die je voor deze week kunt reserveren.

Huur ski- en/of snowboardmateriaal
Voor jezelf en/of de kinderen skimateriaal nodig? Helm? Je huurt bij onze partner al ski’s, schoenen en stokken vanaf € 75,- p.p. voor volwassenen en vanaf € 45,- p.p. voor kinderen.

Skiles Evolution 2
Voor de kinderen is skiles inbegrepen. Voor de volwassenen kunnen ook skilessen gereserveerd worden. Tarief is afhankelijk van het aantal lessen en de lesduur. Voor 6 halve dagen (middag) betaal je ca. € 160,- p.p.

De skischool ligt op ca. 250 meter. van de accommodatie. Verzamelen van de kinderen voor de inbegrepen skiles vindt bij de accommodatie Le Taos plaats.

Reisverzekering, annuleringsverzekering
Een goede reis- en/of annuleringsverzekering mag natuurlijk niet ontbreken bij het reserveren van de wintersportvakantie.

Verblijf, ontbijt en diner
Verblijf voor deze week is op basis van logies. Ontbijt, lunch en diner regel jezelf. Het restaurant in de Residence is per 22/4/2017 gesloten, daar kan je niet terecht. De keuken in de appartementen is basic te noemen; er zijn 2 kookplaatjes. Een salade of kaasfondue of pizza in de oven lukt wel maar heel uitgebreid koken moet je hier niet willen.Spontaan uit eten tijdens de Kids Week? We komen met tips als je boekt waar je lekker kan eten in Tignes. De BBQ op koningsdag is inbegrepen.

quicksilver-960x400.jpg

Reserveren?

Dat doe je door hier het aanvraagformulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens een offerte onder voorbehoud van beschikbaarheid. Of als je nog vragen hebt dan mail je ons die op info@mrsnomad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *