Don’t cancel. Postpone. Save Tourism

Delen:
postpone

Don’t cancel. Postpone. Save Tourism

In de categorie klein leed hebben we last van klein leed. We zouden de aankomende week in Portugal zijn. Op ontdekkingsreis, een ge-wel-dige line up van meer dan 20 locaties stonden klaar. We love it so! Ons reisschema is altijd een serieuze puzzel maar deze trip sloeg alles: hoe bezoeken we in hemelsnaam AL deze locaties in 5 dagen? We zouden starten in Lissabon, dan omhoog, dan omlaag en dan terug uit Faro. Waar overnachten we, welke volgorde houden we aan, hoe lang is het van a naar b naar z, hebben ze nou eigenlijk allemaal al gereageerd en laten we die OOK doen. En die ook. En die toch maar niet. En kijk nou wat lekker –> daar slapen we maandag …. en dan gaan we daar uit eten en in dat dorpje kijken. En dit keer gaan we dus ECHT een middag niks doen. Afgesproken (ter info: nog nooit gelukt).
En zin om Rita, Goncalo, Andre, Liliana, Melanie –> met wie we al jaren samenwerken nu eindelijk live te ontmoeten. Wat zullen we voor ze meenemen? Niet onze visitekaartjes en promo materiaal vergeten. En onze slippers en bikini. Het wordt donderdag en vrijdag namelijk zonnig en wij weten hoe warm 18 en 19 graden in de Algarve voelen. We gaan dan dus echt in die 2 stoelen liggen, dan zijn we namelijk in dat heerlijke oord welke we getipt kregen van iemand die daar elk jaar naar terug gaat. Ziet er zaaalig uit. Beloofd. Waarschijnlijk met onze laptop om de mail te beantwoorden maar dat maakt niet uit. Zon=zon.
We zijn blij dat we tot nu in goede gezondheid verkeren en wensen dat jou ook. We hebben de trip niet gecanceld maar verplaatst tot nader order.
Hieronder kleine sneak preview.
een (1) voordeel: we hoeven morgen niet om 5 uur op te staan
DON’T CANCEL POSTPONE

Onze meest recente blogs

20 maart 2024

Sporten op vakantie? Dat kan top hier!

Ben je een actieve vakantieganger en wil je vooral weten wat er voor sportiefs te D O E N is...
14 februari 2024

Verras je geliefde

30 november 2023

We hielpen een week op Lesvos

De week van 29/10 tot 5/11/23 hielpen we stichting Because we Carry op Lesvos. Wat een dankbaarheid mochten we daar...